Korting Port Douglas

Veel mensen die langs de oostkust van Australië reizen zien Cairns als hun begin- of eindbestemming, terwijl het plaatsje Port Douglas, ten noorden van Cairns zoveel moois te bieden heeft.

Port Douglas ligt 73 kilometer ten noorden van Cairns en is te bereiken via één van de meest spectaculaire kustwegen van Australië. In Port Douglas heerst een relaxte sfeer en je hoeft je er geen minuut te vervelen. Zelfs als je er geen behoefte aan hebt om naar het reef of regenwoud te gaan maar liever sportief bezig wilt zijn, lekker op het strand wilt liggen, of romantisch samen naar de zonsondergang wilt kijken, het kan hier allemaal.

MARINA TERRACES: Het accommodatie aanbod in Port Douglas is groot maar mocht je op zoek zijn naar een betaalbare verblijfplaats in het centrum en op loopafstand van de Four Mile Beach dan is Marina Terraces een aanrader. Het heeft niet voor niets de Trip Advisor Certificate of Excellence 2016 ontvangen.
Je accommodatie ziet er echt prachtig uit, is uitgerust met wasmachine en droger en is gelegen op loopafstand van Macrossan Street en de Four Mile Beach. Er is een zwembad en barbecue gelegenheid te vinden bij de hoofdingang en WIFI is bij de prijs inbegrepen.

Met Tim, de manager van Marina Terraces, hebben ik regelmatig contact. Mocht je deze accommodatie willen boeken voor een aantal nachten dan is het mogelijk rechtstreeks via hem te boeken en zo korting (ongeveer $ 30 per nacht) te krijgen. Ik wil als tussenpersoon onderhandelen als je dat fijn vindt. Vul dan het contact formulier in op deze website of mail mij direct via ellenabercrombie@hotmail.com.